Vakantiehuis
in Brazilië

Vrijstaande vakantiehuizen met zwembad

Vakantiehuis in Brazilie biedt u een hele relaxte manier van vakantievieren aan. U verblijft namelijk met uw gezin of vrienden; in een groot vakantiehuis dat tevens over een grote tropische tuin beschikt; zodat u met uw gezin en vrienden veel privacy hebben. De vakantiehuizen beschikken allemaal over een privé zwembad!

De vakantiehuizen bevinden zich in Praia da Pipa, of gewoon Pipa en Tibau do Sul. Pipa is een hele bekende vakantiebestemming in Brazilie en Argentinie en wordt ook steeds meer ontdekt door Europanen. Tibau do Sul is nog een echte vissersplaats en is metname geliefd bij Nederlanders vanwege haar rust en natuurschoon. Vanuit Tibau do Sul ben je in tien minuten in Pipa, dat naast heel veel goede restaurants ook een keur aan winkels, boetieks en barretjes biedt. Hier kun je ook genieten van het Braziliaanse nachtleven.

Casa Beija-Flor ligt in Tibau do Sul, vlakbij zee en is geschikt voor maximaal 6 personen. Casa Pipa Hills ligt in een prachtige park met 3 grote zwembaden en ligt op loopafstand van het centrum van Pipa en de stranden. Casa Villagio de Pipa heeft een eigen zwembad en ligt ook op een mooi park met een eigen toegang naar de hoofdstraat van Pipa. Villa Boutique is werkelijk een sprookjesachtige villa met uitzicht op de oceaan! Casa Flor da Mata ligt in de heuvels van Pipa en beschikt ook over een formidabel uitzicht over Pipa en de oceaan. Casa Flor da Mata is geschikt voor maximaal 8 personen, maar i.v.m. met de trappen in en rond het huis; minder geschikt voor kleine kinderen. De appartementen van Pipa Park liggen in een geweldige tropische setting en liggen aan een fantastisch zwembad met 2 verdiepingen.

doorzoek: