Vakantiehuis
in Brazilië

Vrijstaande vakantiehuizen met zwembad

Casa Villagio de Pipa 2A

[dropcap1]S[/dropcap1]TART DE DAG MET EEN VERFRISSENDE DUIK IN HET HEERLIJKE ZWEMBAD! Casa Villagio de Pipa is een heerlijk huis met veel privacy. Casa Villagio de Pipa heeft een zwembad in de ruime tropische tuin en tevens een eigen inrit voor het parkeren van de auto. Casa Villagio de Pipa beschikt over 2 ruime suites en heeft op de mooie houten vide nog eens 2 éénpersoonsbedden en is dus maximaal geschikt voor 6 personen.

Kerngegevens

  • Locatie: Praia de Pipa
  • Slaapkamers: 2
  • Toiletten: 2
  • Badkamers: 2
  • Verandas: 1
  • Geschikt voor maximaal 6 personen

Casa Villagio de Pipa ligt op een prachtig afgeschermd condominio en u heeft dus veel privacy en een veilig gevoel. Casa Villagio de Pipa is een prachtig huis met 2 verdiepingen. Op de begane grond vind u een praktische keuken met een eetbar, een ruime woonkamer met eethoek en TV, sofa en vervolgens een badkamer met toilet en een zeer ruime slaapkamer met tweepersoonsbed. Een houten trap leidt u naar een houten vide met 2 éénpersonsbedden en vervolgens naar de suite met een balcon met prachtig uitzicht over het park.

Casa Villagio de Pipa heeft dus in totaal 6 slaapplaatsen, 2 tweepersoonsbedden en 2 éénpersoonsbedden en is dus geschikt voor maximaal 6 personen. In het huis mag niet worden gerookt, maar wel in de tuin en daar zult u zich sowieso vaak bevinden. De tropische tuin heeft een lekkere veranda met hangstoel en uiteraard een heerlijk eigen zwembad met lekker ligbedden. Achter het huis bevindt zich een wasmachine, zodat u ook uw vakantiewasjes kunt draaien. In het huis zijn voldoende beddegoed en handdoeken en badlakens voor gebruik in het huis aanwezig.

Casa Villagio de Pipa ligt zo´n 300 meter van het centrum en zo´n 500 meter van het strand.